Wednesday, May 23, 2007

- 17 Mai i Sydney

-
17 Mai i Sydney
-
-
Klokka 11 møttes vi i Hyde Park, noen hadde allerede startet dagen med norsk frokost og champagne, mens jeg klok av skade etter i fjor heller fikk meg ei god natts søvn for å komme meg gjennom nasjonaldagen.
I motsetning til hjemme der man tar seg ei kule dagen før og stabler seg ut til midtbyen utpå formiddagen, starter vi heller edruelig her, får mer ut av selve dagen og heller tar festen på selve nasjonalkvelden.
-

-
Vi ble vel etter hvert ca 5oo stk som samlet oss i parken. Været var fantastisk, korpset spilte fint og folk sang falskt, bollene var gode, melkesjokolade ble auksjonert bort og stemningen var generelt meget god blant de forvillede vikingene!
-

-

-
Jeg fikk æren av å bære det største flagget i toget og være offisiell "HIPP HIPP ..." roper med egen utstyrt megafon og greier.
-

-

Toget startet rundt halv to tida og i motsetning til i fjor (da vi vandret nordover og endte opp i The Rocks ved Opera huset), gikk toget i år tvers gjennom byen og ned i Darling Harbour.

-

Meget bra stemning i toget og aussiene klappet nysgjerrig og fornøyelig der de stod gatelangs eller hengende ut kontorvinduene. Med politieskorte, korps og en ivrig Emil på "roperten" klarte vi nok å ettelate et godt inntrykk.
-

-

-
Toget endte som sagt opp i Darling Harbour der vi så og si gikk rett inn i baren Pumphouse hele gjengen. Der var det organisert med velkomstdrinker, bamsemums og seigmenn. Der satt vi og koste oss med god drikke, quiz og synging frem til middagen i andre etasjen i 17 tida.
-
-
Middagen var helt fantastisk! Stor buffet med norsk mat (fårikål, laks osv), så mye drikke vi ville, mange fornøyelige taler og finfin underholdning.
-
Etter middagen bar det tilbake ned i baren hvor vi tilbragte resten av kvelden. Ble vanvittig bra stemning der nede, noe den norske musikken skal ha mye av æren for (Alt For Norge ble vel ønsket og spilt ca hvert 10.min).
-
-

-

Tror vi holdt ut til i ett-to tida, men da var det til gjengjeld en meeeget sliten gjeng som vandret hjemover! Men meget tilfredse med dagen var vi vel alle. 17 Mai i Sydney er noe jeg alltid vil huske.

Dagen derpå derimot, den ble desto mindre minneverdig...

-

No comments: