Wednesday, May 23, 2007

- Super League: Runde 12

Sydney Uni - Frasier Park 2 - 0
-
-
Etter et fullt fortjent 0-2 tap borte mot et meget aggressivt Central Coast lag lørdag 12 Mai (Runde 11, som jeg glemte og har vært for stressa til å blogge om), fikk vi endelig æren av å ta imot en av de dårligste lagene i ligaen, Fraser Park.
-
Etter vår sterke start på sesongen har vi vært gjennom en periode med mye motgang. Muligens var det nok den totalt uforventede seiersrekka som gikk til hodet på et ungt Sydney Uni lag, uansett var det noe som gjorde at vi begynte å slappe litt mer av på trening.
Og når man i en slik situasjon og plutselig begynner å tape, kan det bli vanskelig å håndtere.
-
Men det som er viktig er at laget har pratet sammen, vi er enige om at vi vinner sammen – og taper sammen. Vi må trene hardere og ha troen på at vi faktisk har en av de aller beste stallene i serien (for det er det ingen tvil om at vi har). Vi har enormt potensiale i laget, og i den posisjonen vi befant oss i nå passet det bra med en ”svak” motstander.
-
Dog det slett ikke ble noen massakre på Sydney Uni Oval 1 søndag 20 Mai, var det en komfortabel – og sårt etterlengtet seier. Jeg håper, og tror, at vi er på rett spor nå. Det virker som gutta skjønner at vi må jobbe hardere, sammen, fremover.
-
-
Allerede førstkommende søndag (27 Mai) kommer den ultimate testen av vårt kaliber, samhold og potensiale: bortemøte mot Northern Tigers, som ligger på andre plass (med en kamp mindre spilt enn lederlaget) og er en av favorittene til å vinne serien.
-

No comments: